Annonse
Beste Nettsider
Provence
Hver sommer strømmer turister til Provence. Byer som Nice og Cannes har lenge vært attraktive reisemål. For litt over 50 år siden dukket Brigitte Bardot opp i filmen "Og Gud Skapte kvinnen" og siden har Saint Tropez vært stedet å være for de rike og berømte.

Men Provence kan by på mye mer enn St. Tropez og andre fasjonable byer. Reiser man inn i landet åpner en ny verden seg. I innlandets rolige landsbyer tar man livet med ro, her kan man nyte en god middag mens man skuer utover vinrankene og olivenlundene.

Et eksempel er Aups, en liten by hvor tiden tilsynelatende har stått i ro de siste 100 år. Her møtes mannfolkene før middag til et slag boule på den lokale banen. Hver torsdag er markedsdag i Aups, men ikke hvilket som helst marked.

Hit kommer lokale forhandlere av det sorte gull - trøfler.  Både SAS og Norwegian flyr nå til Nice fra flere norske byer, i tillegg har andre billigselskaper som Ryan Air startet flyvninger til andre byer som Marseille, aldri har Provence vært lettere tilgjengelig for oss i Norge.

Relaterte nettsteder
Provence
© 2012, BesteNettsider.com, All Rights Reserved. - Kontakt oss - Sidekart
Her får du 20 Freespins!